Necta Starfood jako rozwiązanie dla gastronomii

Necta Starfood jako rozwiązanie dla gastronomii

Od kilku lat zastanawiałem się nad poszerzeniem własnej działalności. Moja firma zajmuje się rozwiązaniami cateringowymi dla średnich przedsiębiorstw i większych korporacji. W moim mieście nie mogę narzekać na brak zainteresowania ofertą. Większość zakładów pracy znajduje się w miejscach oddalonych od lokali spożywczych.

Poszerzenie oferty cateringowej z Nectą Starfood

necta starfoodJako, że coraz więcej obsługujących przeze mnie firm inwestuje w nowoczesne rozwiązania, spotkałem się z interesującą propozycją. Mianowicie chodziło o umieszczanie wydajnych automatów Necta Starfood. Nie ukrywam, że taka możliwość mnie nie zainteresowała. Sprzęt tego typu posiadał wiele pomocnych opcji. Przede wszystkim chodziło w nim o to, iż mogłem umieszczać świeże kanapki w chłodzonej maszynie. Dzięki temu, klienci mogli konsumować smaczne i pożywne posiłki z licznymi pastami warzywnymi, które chciałem wprowadzić do oferty. Nie korzystając z rozwiązania, jakie zapewnia Necta Starfood, musiałem liczyć się z krótkoterminową świeżością oferowanych produktów. Nie mogłem sobie na to pozwolić, bo sieć moich klientów z miesiąca na miesiąc ulegała powiększeniu. Muszę też pochwalić wymiary urządzenia. Liczne półki z talerzami zapewniają wymaganą różnorodność. Było to dla mnie kluczowe ze względu na zróżnicowanie posiłków, jakie chciałem serwować pracownikom firm, które obsługiwałem. Wielu z nich narzekało ostatnimi czasy na brak oferty wegańskiej. Korzystając z urządzenia Necta Starfood zapewniłem im dostęp do pysznych sałatek i hummusu ze świeżym pieczywem domowej produkcji. Warto też dodać, że wewnętrznie sterowana temperatura Necta pozwala jedzeniu zachować świeżość w trakcie upałów, jakie ostatnio pojawiły się w Polsce. Udało mi się zakupić cztery nowe urządzenia i kilka z drugiej ręki. Szybko przekonałem się o wysokiej jakości chłodzenia, łatwym panelu obsługi i świetnym rozwiązaniu w postaci automatycznego obrotu talerzy. Jest to ważne, by moi pracownicy mogli dokładać nowe dania i nie zostawiać pustej przestrzeni.

Zakupiony przeze mnie sprzęt nie wykazał żadnej awarii. Cieszę się z zakupionych urządzeń, bo klienci bardzo chwalą sobie rozwiązanie talerzowe, świeżość dań i możliwość urozmaicania jedzenia w pracy. Uważam, że to jedna z lepszych decyzji rozwojowych mojej firmy gastronomicznej.

Komentarze są wyłączone.